MAAK KENNIS MET DE STABIELE EN

BETROUWBARE SERVICE VAN DHL EXPRESS

EARTH, WE’VE GOT IT COVERED.

DHL Express zet altijd die extra stap en doet alles om uw zending perfect af te leveren. Waar dan ook ter wereld, hoe groot of klein dan ook, naar bedrijven én particulieren. Wij leren u graag beter kennen. Waarmee kunnen wij uw helpen? Laat het ons weten en wij nemen direct contact met u op.
VERSTUUR MET DHL EXPRESS EN WIN!
Maak kans op een Formula 1® of Formula E hospitality experience voor 2 personen naar de dichtstbijzijnde Grand Prix!
Wij respecteren uw privacy en delen uw informatie niet met derden.
Lees meer.

SNELHEID

Waar u in de wereld ook bent, wij hebben de infrastructuur, de middelen en de mensen om ervoor te zorgen dat u met de hele wereld verbonden blijft in meer dan 220 landen en gebieden. En met onze ongeëvenaarde beveiliging, betrouwbaarheid en snelheid is uw zending op tijd en in goede handen.

VERSTUUR

WAARDE

De geavanceerde verzendoplossingen van DHL Express zorgen er niet alleen voor dat elk pakket op tijd komt, maar ook dat het aankomt waar het bedoeld is, in perfecte staat en alles tegen een betaalbare prijs.
VERSTUUR

DEUR-TOT-DEUR

Van een document tot pakket, onze deur-tot-deur levering service geeft u volledige gemoedsrust. Dit komt omdat elke zending persoonlijk wordt behandeld van uw deur naar zijn bestemming, precies op tijd, net zoals beloofd.
VERSTUUR

TRANSPARANTIE

Wij houden het eenvoudig en transparant. Wat betekent dat er geen valutaschommelingen of- verrassende verborgen kosten zijn. De prijs die u ziet is de prijs die je betaalt. 
VERSTUUR